Startpagina    Mijn reisplan    Specials   Het Onderzoek van de vlucht   Auto zoeken   Cruises   Hotel zoeken   Over ons    Uw lijst toevoegen
Koppelen naar ons       Doorgeven aan een vriend Welkom bij WeGoPlaces.com – de makkelijkste site
om vakanties naar de V.S. en Canada te plannen!


Bent u van plan om naar de Verenigde Staten of Canada te reizen? WeGoPlaces.com is de complete vakantiegids voor Noord-Amerika, met alle mogelijke informatie over reizen in de Verenigde Staten en Canada. U vindt hier lijsten met attracties, activiteiten, populaire vakantiebestemmingen, ticketverkoop voor evenementen, de beste restaurants en hotelaccommodatie. Op deze website kunt u alle plaatsen die u wilt bezoeken selecteren en ze aan uw gratis onlinereisplan toevoegen. En als u het reisplan afdrukt, kunt u het zelfs meenemen op reis!

Bij WeGoPlaces.com vindt u ook fantastische aanbiedingen voor uitstapjes naar Disney World in Orlando (Florida), of naar Disney Land in California. Als u liever de natuur in trekt, moet u beslist naar het Grand Canyon National Park, Niagara Falls, Yosemite National Park, Mount Rushmore of de Rocky Mountains in de V.S. en Canada.

Liefhebbers van het uitgaansleven vinden bij ons de beste tickets voor sportwedstrijden, concerten, theaterproducties, enzovoort. U kunt uw reis uitbreiden met allerlei activiteiten, zoals kamperen, skiën, snowboarden, golfen, vissen, wandelen, mountainbiken of een casino bezoeken. En we zorgen ook voor accommodatie. Op WeGoPlaces.com vindt u een ruime keuze aan hotels, vakantieparken, bed & breakfasts, vakantiehuisjes en campings. Het is allemaal te vinden op WeGoPlaces.com.

Wij nodigen u uit om onze website te bekijken en verder te lezen over onze vakantieplanner voor de V.S. en Canada. De rest van deze website is in het Engels. Ook correspondentie met ons is alleen mogelijk in het Engels.

Klik hier om verder te gaan!
Nieuws Privacyverklaring Klantenservice Aanmelden Contact
Artikelen over reizen Juridische kennisgeving Siteoverzicht Inschrijven Uw lijst toevoegen